Registratie LVSC verlengd tot 2026

Bubbels en slingers voor mezelf vandaag! De komende vijf jaar mag ik mezelf opnieuw Registercoach van de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) noemen.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik superkritisch ben over mijn vak: want wat is een ‘coach’ eigenlijk als iedereen zich zo mag noemen? Wat doen ze en wat mag je ervan verwachten? Vreselijk vaag allemaal. En eerlijk gezegd, het woord ‘coach’ is toch ondertussen ook om van te gruwelen (ik noem mezelf liever ‘counselor’ – zo ben ik opgeleid en klinkt professioneler, of gewoon ‘begeleider’).

Toch laat ik me met overtuiging her-registreren, als coach dus. Omdat ik vind dat je – als je begeleiding zoekt – erop moet kunnen vertrouwen dat jouw begeleider zelf ook reflecteert op zijn eigen handelen, zichzelf blijft bijscholen en zich verbindt aan een gedragscode die jouw belangen behartigt en beschermt. Dat is allemaal geen luxe, maar pure noodzaak.

Vandaag dus een hoeraatje voor mezelf ;-). Ben jij een ervaren professional, loop je vast en zoek je een duurzame oplossing? Ook de komende vijf jaar ben je weer van harte welkom via www.voorbijdestress.nl

Kennismaken wanneer het jou uitkomt

Vertrouwelijk en vrijblijvend

Afspraak
Menu