NETWERK.

Voorbijdestress is weliswaar mijn initiatief, maar ik doe het zeker niet alleen. Ik ben verbonden in een groot netwerk van uitstekende professionals. Meestal zijn ze achter de schermen, maar soms ook ervoor:

LVSC – Landelijke vereniging voor supervisie en coaching – beroepsorganisatie voor professionele beleiders. Als register-coach voldoe ik aan de gestelde kwaliteitseisen en ben ik gehouden aan de gedragscode.

VvAA – grootste beroepsvereniging voor (para)medici. Als aangesloten coach begeleid ik leden die ondersteuning kunnen gebruiken bij de uitoefening van hun veeleisende praktijk.

EMC Performance – mijn laatste werkgever voordat ik in 2006 zelfstandig verder ging. Nog altijd voer ik met enige regelmaat opdracht uit voor EMC of doe een beroep op hun deskundigheid. Ook ben ik af en toe te vinden in het prachtige Huize Voordaan, het landhuis in Groenekan.

Mathijs Kalmeijer – collega-coach, voormalig ziekenhuisapotheker, expert in Myer Briggs Type Indicator. Sinds september 2020 kamergenoot in ‘Het Hoogleand’. Zie ook www.mathijskalmeijer.nl.

Jeroen Haverkamp – collega-coach, langdurige managementervaring in het bank- en verzekringswezen, Ruwe bolster, blanke pit waarmee ik goed complementair kan werken.

Juul Velvis – coach en verdieper van leerprocessen, veelal werkzaam in onderwijs. Brengt fijnzinnige observaties en nog diepere vragen.

Isolde Schram – marketing en strategie adviseur met affiniteit voor social enterprises en duurzaamheid. Laat mijn binnenwereld naar buiten stralen.

Maria van Beelen helpt me met het schrijven blogs. We hebben diepgaande gesprekken waar zij de mooiste verhaaltjes uit optekent. Ik vul aan en schrijf geregeld ook zelf.

Quentin Kaffka zorgt ervoor dat deze website steeds up-to-date blijft. En als ik weer eens iets nieuws verzin, maakt hij dat technisch mogelijk.

Menu