Netwerk.

Voorbijdestress is weliswaar mijn initiatief, maar ik doe het zeker niet alleen. Ik ben verbonden in een groot netwerk van uitstekende professionals. Meestal zijn ze achter de schermen, maar soms ook ervoor:

LVSC – Landelijke vereniging voor supervisie en coaching – beroepsorganisatie voor professionele beleiders. Als register-coach voldoe ik aan de gestelde kwaliteitseisen en ben ik gehouden aan de gedragscode.

Mathijs Kalmeijer – collega-coach, voormalig ziekenhuisapotheker, expert in Myer Briggs Type Indicator. Beschikt over een extra zintuig om waar te nemen waar de kern van de zaak zich bevindt. Zie ook www.mathijskalmeijer.nl.

Jeroen Haverkamp – collega-coach, langdurige managementervaring in het bank- en verzekeringswezen, Ruwe bolster, blanke pit waarmee ik complementair werk aan teamontwikkeling.

Isolde Schram – marketing en strategie adviseur met affiniteit voor social enterprises en duurzaamheid. Laat mijn binnenwereld naar buiten stralen.

Layla van Daalen houdt deze website steeds up-to-date. En als ik weer eens iets nieuws verzin, maakt zij dat keer op keer technisch mogelijk.

Katelijne de Muelenaere is mijn grafisch vormgeefster. Zij heeft het logo en de looks van mijn website ontworpen. Als het eens echt mooi en functioneel moet zijn, ben je bij haar aan het juiste adres.

Kennismaken wanneer het jou uitkomt

Vertrouwelijk en vrijblijvend

Afspraak
Menu