NETWERK.

Voorbijdestress is weliswaar mijn initiatief, maar ik doe het zeker niet alleen. Ik ben verbonden in een groot netwerk van uitstekende professionals. Meestal zijn ze achter de schermen, maar soms ook ervoor:

LVSC – Landelijke vereniging voor supervisie en coaching – beroepsorganisatie voor professionele beleiders. Als register-coach voldoe ik aan de gestelde kwaliteitseisen en ben ik gehouden aan de gedragscode.

EMC Performance – mijn laatste werkgever voordat ik in 2006 zelfstandig verder ging. Nog altijd voer ik met enige regelmaat opdracht uit voor EMC of doe een beroep op hun deskundigheid. Ook ben ik af en toe te vinden in het prachtige Huize Voordaan, het landhuis in Groenekan.

Engagement Buildersengage, enable, energize. Organisatie van Matthijs van der Bijl, state-of-the-art leertrajecten bouwen, leren en ontwikkelen verbinden aan strategische doelen. Brengt drive.

OnzeCoach – organisatie van Annette van Engelen, Maakt coachingsproces (administratie en facturatie) beheersbaar voor grote organisaties met slimme software. Tevens een landelijk dekkend netwerk van senior coaches waar ik onderdeel van uitmaak.

Mathijs Kalmeijer – collega-coach, voormalig ziekenhuisapotheker, expert in Myer Briggs Type Indicator. Sinds 1 september kamergenoot in ‘Het Hoogleand’, mijn vaste locatie in Utrecht-Oost. Biedt compassie.

Juul Velvis – coach en verdieper van leerprocessen, veelal werkzaam in onderwijs. Brengt fijnzinnige observaties en nog diepere vragen.

Isolde Schram – marketing en strategie adviseur met affiniteit voor social enterprises en duurzaamheid. Laat mijn binnenwereld naar buiten stralen.

Menu