Deze professionals gingen je voor.

“Op de website trof ik bij aanvang van mijn traject bij Arjeh de zinsnede ‘van overleven naar leven’ aan. Ik heb hier destijds om geglimlacht en gedacht dat dit voor mij toch wat overdreven was. Nu, zo’n vijf maanden later, moet ik toegeven dat ik wel degelijk al een hele lange tijd aan het overleven was.
In mijn gesprekken met Arjeh heb ik onder zijn deskundige begeleiding meer leren stil te staan, te voelen én te luisteren naar dit gevoel. Met de handvatten die ik aangereikt heb gekregen, kan ik mijn voortdurend redenerende en analyserende hoofd meer in verbinding krijgen met mijn gevoel en hier ook naar handelen. Ik ben de afgelopen maanden het belang van vertragen en stilstaan voor mezelf in gaan zien. Dit maakt dat ik nu zelfbewuster in het leven (en daarmee in mijn werk) sta. Een cadeau voor de rest van mijn leven!”

— Mahn

“Omdat ik bij een eerdere ontmoeting direct het een goed gevoel had, heb ik contact met Arjeh opgenomen toen ik begeleiding zocht na een heftige (werk)periode. Samen met Arjeh heb ik op mijn eigen manier en tempo mogen kijken (en voelen!) naar heden en verleden en mijn persoonlijke omgang met de wereld en mezelf. Vooral zijaandacht voor de lichamelijke “waar voel je dat?”en de mogelijkheid om daar meer bij stil te staan en te oefenen, heeft voor mij deuren geopend waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Ik sta evenwichtiger, begripvoller en zachter in het leven. Dank Arjeh!”

— Karen Smulders

“In de periode december tot en met april 2020 heb ik een zestal gesprekken gevoerd met Arjeh. Aanleiding was een ontstane situatie op mijn werk waar ik na bijna 30 jaar leidinggevende ervaring op mijn 56e geen raad mee wist. Ik deed alles op de automatische piloot en toch bleek ‘ineens’ dat ik ergens de boot had gemist in het contact met medewerkers, met als gevolg fricties. In het begin schaamde ik me er een beetje voor, dat mij dit overkwam. Na enkele gesprekken heeft Arjeh me weer op de goede weg geholpen. De gesprekken met Arjeh hielpen me meer in de spiegel te kijken, waar lagen mijn kwetsbaarheden, wat deed mijn gedrag met anderen. Van hieruit hebben we gewerkt aan een andere ‘aanpak’ maar wel een aanpak die mbij me past en geen kunstje is. Ik voel me nu relaxter in mijn stijl van leidinggeven en heb weer een team dat voor me gaat. Heel blij mee!”

— Gijs van der Laan – Hoofd Bedrijfsvoering

“Voordat ik bij Arjeh belandde, eind 2020, had ik al de nodige zaken ondernomen maar ik hield een vaag onbehagen en ongemak in mijn omgang met sommige mensen. Ik kon oorzaken bedenken en zaken die er invloed op hebben maar echt de vinger op de zere plek leggen lukte niet. Over m’n onbehagen redeneren ging wel maar dat hield het tegelijkertijd op afstand. Verschillende vormen van lichaamswerk ervoer ik als heilzaam maar er was geen verbinding met concrete ervaringen in m’n leven.
Vanuit het gesprek over wat me dwars zat vroeg Arjeh waar ik dat voelde in m’n lijf. Stapje voor stapje kwam er meer naar boven en kon ik de verbinding maken tussen wat in m’n hoofd zat en wat in m’n lijf. Hierdoor ging het snel, na een paar sessies kon ik de emoties voelen die bij bepaalde herinneringen hoorden. Arjeh hielp me die emoties te doorvoelen en ook weer weg te laten ebben. Daar werd ik stil van. Ik ervaar nu een rust die ik niet eerder kende.”

— G.P. Anoniem – IT’er

“Het was even zoeken, maar dat kwam vooral door mijn draaikonterij. Ik ben heel blij dat Arjeh me dwong, in de goede zin van het woord, om in de spiegel te kijken. Ik heb Arjeh als een vriendelijke, open en waardige gesprekspartner ervaren (en nog steeds). “

— Daan van Riet – Filosoof/onderzoeker

“Als docent met een gezin raakte ik overbelast door het thuiswerken in de coronatijd. De gesprekken met Arjeh hielpen me om de bronnen van stress op te sporen. Daardoor hoefde ik me niet ziek te melden. Het waren prettige gesprekken op een prachtige locatie.”

— Loulou Edelman – Hogeschooldocent

Kennismaken wanneer het jou uitkomt

Vertrouwelijk en vrijblijvend

Afspraak
Menu