Aanbod medewerkers Marnix Academie

Als externe en onafhankelijke counselor bied ik ondersteuning aan alle medewerkers van de Marnix Academie, Marnix Opleidingscentrum en Marnix Innovatiecentrum.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Als er zaken in je leven spelen die jouw functioneren op de Marnix Academie in de weg staan, kun je contact opnemen. Je hebt daar geen toestemming of goedkeuring voor nodig van je leidinggevende.

Veel voorkomende thema’s zijn werkdruk, verminderde energie of inspiratie, balans met je privéleven, relatie met collega’s/leidinggevende, rouw of verlies, schuldenproblematiek. Het kan ook een ander thema of een combinatie zijn. Ook als je je vraag nog niet helemaal helder hebt, ben je welkom.

Wat bied ik?

Mijn aanbod bestaat een of meer begeleidingsgesprekken. In eerste instantie probeer ik samen met jou te verhelderen wat je vraag- en hulpbehoefte precies is. Elders op deze website lees je mijn kwalificaties.

Het uitgangspunt is dat ik je zo goed en snel mogelijk weer op weg help. Hoe dat er precies uitziet, verschilt per situatie en bepalen we in onderling overleg. Soms is de beste oplossing dat ik je in contact breng met een andere deskundige.

Vertrouwelijkheid

Informatie die je met mij deelt, behandel ik vertrouwelijk conform mijn algemene voorwaarden en de gedragscode LVSC. Er gelden wettelijke uitzonderingen.

Mijn formele opdrachtgever is Astrid Venes, voorzitter van het CvB. Aan haar rapporteer ik eventuele trends die ik signaleer. Deze rapportages zijn niet-herleidbaar naar individuele medewerkers.

Hoe kom je in contact?

Je kunt me mailen met je vragen en opmerkingen. Voor ‘koffie en kennismaken’ op mijn kantoor kun je direct zelf een afspraak plannen. Zet ajb bij de opmerkingen dat je van Marnix komt. Mijn kantoorruimte is op de Museumlaan 2, vlakbij beide Marnix locaties.

PS: het spreekuur op vrijdagochtend vervalt per 1 april 2023

Kennismaken wanneer het jou uitkomt

Vertrouwelijk en vrijblijvend

Afspraak
Menu