Aanbod medewerkers Marnix Academie

Als externe en onafhankelijke counselor bied ik ondersteuning aan alle medewerkers van de Marnix Academie, Marnix Opleidingscentrum en Marnix Innovatiecentrum.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Als er zaken in je leven spelen die jouw functioneren op de Marnix Academie in de weg staan, kun je contact opnemen. Veel voorkomende thema’s zijn werkdruk, verminderde energie of inspiratie, balans met je privéleven, stress, relatie met collega’s/leidinggevende, rouw of verlies, middelenverslaving, schuldenproblematiek. Het kan ook een ander thema of een combinatie zijn. Ook als je je vraag nog niet helemaal helder hebt, ben je welkom.

Spelregels

Nieuw verzuimbeleid waarin ook preventie is opgenomen, wordt in de loop van studiejaar ’23/24 verwacht. Op dit moment is de afspraak dat de eerste drie gesprekken voor iedere medewerker vrij zijn om zelf in te zetten. Voor meer gesprekken is instemming van HR of je manager nodig. De insteek is dat iedere medewerker de steun en zorg krijgt die nodig is.

Wat bied ik?

Mijn aanbod bestaat begeleidingsgesprekken. In eerste instantie probeer ik samen met jou te verhelderen wat je vraag- en hulpbehoefte is. Elders op deze website lees je mijn kwalificaties.

De begeleiding is erop gericht dat je met energie aan het werk kan blijven. Of als je onverhoopt toch uitvalt, weer snel terugkeert. Wat daarvoor nodig is, verschilt per situatie en bepalen we in onderling overleg. Soms is een verwijzing de beste oplossing.

Vertrouwelijkheid

Informatie die je met mij deelt, valt onder mijn beroepsgeheim. Ik behandel deze conform mijn algemene voorwaarden en de gedragscode LVSC.

Wie is mijn opdrachtgever

Mijn formele opdrachtgever is Astrid Venes, voorzitter van het CvB. Aan haar rapporteer ik eventuele trends die ik signaleer. Ook geef ik gevraagd en ongevraagd advies aan haar over het welzijn op de Marnix in de breedste zin van het woord. Daarnaast heb ik functioneel overleg met HR, de vertrouwenspersoon en de arbodienst.

Hoe kom je in contact?

Je kunt me mailen met je vragen en opmerkingen. Voor ‘koffie en kennismaken’ op mijn kantoor kun je direct zelf een afspraak plannen. Dit geldt dan als eerste afspraak. Zet ajb bij de opmerkingen dat je van Marnix komt. Mijn kantoorruimte is op de Museumlaan 2, ongeveer halverwege beide Marnix locaties.

Kennismaken wanneer het jou uitkomt

Vertrouwelijk en vrijblijvend

Afspraak
Menu