WERKWIJZE.

STAP 1. Kennismaken

Geen succesvolle begeleiding zonder vertrouwen in je begeleider. Daarom kun je vooraf vrijblijvend kennismaken. De afspraak plan je zelf. Je kunt kiezen tussen online per Zoom (of platform van jouw keuze) of live met een kop koffie op mijn locatie in Utrecht-Oost.

Besluit je na de kennismaking verder te gaan met de begeleiding, dan ontvang je een persoonlijk begeleidingsvoorstel zodat je vooraf weet waaraan je begint.

STAP 2. Weten waar je aan begint

In het begeleidingsvoorstel leggen we je begeleidingsvraag vast. Deze vraag wijst de richting waarin jij je wilt ontwikkelen. Ook staan de aanleiding van je vraag, aanpak en voorwaarden hierin helder beschreven. Als je werkgever betaalt, kan deze een apart ‘begrotingsvoorstel’ ontvangen zonder persoonlijke details en met het accent op voorwaarden en financiën.

Alle vertrouwelijke informatie ontvang je via Zivver, een dienst voor veilig e-mailen, zodat jouw privacy steeds gegarandeerd is.

Wil je meer weten over tarieven, algemene voorwaarden of de privacyverklaring? Kijk dan bij het tabje ’tarieven en voorwaarden’.

STAP 3. Start de begeleiding

De gesprekken vinden plaats in ‘Het Hoogeland’, de mooiste werkplek van Utrecht. We doorgronden jouw situatie en vraagstuk op verstandelijk, emotioneel en gevoelsmatig niveau totdat je ‘weet’ hoe je regie kunt nemen. De gebruikte begeleidingsmethoden zijn modern en ‘evidence based’ en altijd afgestemd op jou en je situatie. Bovendien is de gedragscode van de beroepsvereniging LVSC van toepassing, waardoor de kwaliteit geborgd is.

Bij aanvang van de begeleiding ontvang je het document ‘In begeleiding‘. Daarin lees je hoe je het meeste uit de begeleiding haalt. Gedurende de begeleiding kun je ook gebruik maken van telefonische ondersteuning. Zo weet je jezelf gesteund bij alle stappen voorbij jouw stress.

STAP 4. Evalueren en zelf verder gaan

Cliënten ervaren de begeleiding als een periode van groei en ontwikkeling, vaak zelfs als een metamorfose. Vanuit ontspanning en vertrouwen zet je stappen in werk en privé die beter aansluiten op je voorkeuren en intrinsieke behoeftes. De beklemmening ligt dan achter je.

Samen evalueren we het proces en de behaalde resultaten. Na afloop vraag ik je om je ervaringen te delen op Springest.nl. Anderen gingen je daarin voor. 

CONTACT.

Laat hier je contactgegevens achter. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu