HBO professional krijgt met Livvit steuntje in de rug.

Wat is Livvit

Livvit is een verzekering die speciaal ontwikkeld is voor instellingen in het hoger onderwijs. Livvit biedt gezondheidsoplossingen op het gebied van (dreigend) arbeidsverzuim. Op school is een catalogus beschikbaar met het hele aanbod. Mijn begeleiding is gericht op leidinggevenden en medewerkers die te kampen hebben met aanhoudende stress, die vastlopen in hun werk of privé of uitvallen met burn-out verschijnselen.

Waarom Livvit

Livvit is voortgekomen uit een CAO-verplichting om te zorgen voor een gezond werkklimaat en goede omstandigheden voor personeel. De werkdruk binnen het hoger onderwijs is aanhoudend hoog. De betrokkenheid bij het onderwijs, collega’s en studenten is daarbij groot. Veel medewerkers stellen hoge eisen aan zichzelf. Om gezond te blijven werken is professionele ondersteuning van buitenaf soms nodig. Al meer dan 15 jaar begeleid ik medewerkers, docenten en leidinggevenden binnen het hbo.

Hoe kan ik starten?

Vraag je leidinggevende de aanvraag te doen en als je mijn naam (Voorbijdestress/Arjeh Mesquita) als voorkeur invult, dan neem ik binnen enkele dagen contact met je op voor een afspraak. Je bent dan welkom op mijn kantoorlocatie in Utrecht-Oost, vlakbij de Berenkuil.

Wat kost Livvit coaching

Je school betaalt jaarlijks de verzekeringspremie voor Livvit. Het gebruik is daarna dus ‘gratis’. Zoals je ook gebruik kunt maken van je eigen zorgverzekering. Per aanvraag is ruim 450,- euro beschikbaar. Voor de meeste vraagstukken is een aanvullend budget nodig. Veel afdelingen/opleidingen hebben dat beschikbaar. Informeer met je leidinggevende welke mogelijkheden er zijn.

Meer weten?

Je kunt op intranet meer vinden over Livvit-coaching. En natuurlijk kun je contact met mij opnemen voor al je vragen, opmerkingen en suggesties.

Kennismaken wanneer het jou uitkomt

Vertrouwelijk en vrijblijvend

Afspraak
Menu