In 4 fases voorbij je stress.

Fase 1. Kennismaken

Vertrouwen in de begeleider is een van de belangrijkste voorwaarden voor succes. Je bent daarom welkom om je goed te oriënteren voordat je je keuze maakt. Ons eerste contact is daarom ook vrijblijvend. Je bent welkom voor een cappuccino/koffie/thee op mijn kantoor in Utrecht-Oost. En als dat niet gaat, kunnen we de eerste keer ook online afspreken. Je kunt deze afspraak direct zelf inplannen.

Ben je er klaar voor? Dan gaan we samen aan de slag. En alleen dàn breng ik de kennismaking in rekening. Wil je je niet verder door mij laten begeleiden? Dan zijn daar voor jou dus geen kosten aan verbonden. Wel fijn als je het even laat weten.


Voor wie is mijn begeleiding niet geschikt?

Sluiten de toon en inhoud van de teksten op deze website aan bij jouw belevingswereld? Dan is dat een goede aanwijzing dat we effectief met elkaar kunnen werken. Kom gerust kennismaken! 

Sommige cliënten hopen op concrete tips en adviezen om met specifieke situaties om te gaan. Het doel van mijn begeleiding is dat jij jezelf op een fijnere manier leert leiden in werk en leven. Ik zal er dus alles aan doen om je bij je eigen wijsheid te brengen.

Mijn begeleiding gaat óók over (leren) voelen, stilstaan bij de taal van je lichaam (bijv. stokkende adem, vlinders in je buik, etc.). Voor veel hoger opgeleiden is dit een relatief onbekend terrein. Ben je hier niet nieuwsgierig naar, dan zijn er betere begeleiders om mee te werken. 

Tot slot hecht ik eraan te benadrukken dat mijn begeleiding het karakter heeft van een proces. Het is dus geen project met een vast stappenplan, tussenresultaten of toetsingskaders zoals in sommige andere professies. We doorlopen dit proces samen en bespreken voortdurend of we de rode draad te pakken hebben. Daarop sturen we bij, totdat je doelen zijn gerealiseerd. En zodra het klaar is, ronden we af. 


Fase 2. Weten waar je aan begint

Je ontvangt een begroting waarin de kosten helder staan omschreven. Na de kennismaking maak ik een beschrijving van je uitgangssituatie voor je. Hierin staan de aanleiding en achtergrond van je vraag, de onderliggende thema’s en de manier waarop we hier samen aan kunnen werken. Deze beschrijving bespreken we samen zodat het een leidraad kan zijn gedurende de begeleiding.

Alle vertrouwelijke informatie ontvang je via Zivver, een dienst voor veilig e-mailen, zodat jouw privacy steeds gegarandeerd is.

En wil je vooraf meer weten over mijn tarieven, algemene voorwaarden of de privacyverklaring? Check dan mijn tarieven en voorwaarden.

Fase 3. Start de begeleiding

De gesprekken vinden plaats in ‘Het Hoogeland’, de mooiste werkplek van Utrecht (al zeg ik het zelf). We doorgronden samen jouw situatie en vraagstuk op verstandelijk, emotioneel en gevoelsmatig niveau totdat je van binnen ‘weet’ hoe het zit. Mijn begeleiding is erop gericht meer zelfsturing te ontwikkelen, zodat je weer leiding kunt geven aan jezelf, je werk en anderen. Ook op momenten dat het lastig is.

Mocht het tijdens de begeleiding nodig zijn eens tussen de sessies te overleggen, dan kun je me mailen of appen voor telefonisch overleg. Samen zoeken we een moment voor contact later die dag of de volgende dag.

Fase 4. Evalueren en zelf verder gaan

Cliënten ervaren de begeleiding als een periode van groei en ontwikkeling, vaak zelfs als een metamorfose. Vanuit ontspanning en vertrouwen zet je stappen in werk en privé die beter aansluiten op je voorkeuren en intrinsieke behoeftes. De beklemming ligt dan achter je. Samen evalueren we vaak tussentijds en altijd aan het einde het proces en de door jou behaalde resultaten. Na afloop vraag ik je om je ervaringen te delen op Springest.nl.

Afspraak maken.

Wil je een afspraak maken? Klik op de knop hieronder.

Afspraak
Menu